Brannmurregler: sporing

Du kan bruke alternativet Sporing til å holde oversikt over antall nettverkshendelser som stemmer overens med en brannmurregel.

I dette vinduet kan du merke av før Opprett en oppføring i hendelsesloggen. Dette alternativet oppretter en loggoppføring når en kommunikasjonshendelse som stemmer overens med brannmurregelen inntreffer.

Hvis du har valgt alternativet Overvåk i vinduet Handling, merkes Opprett en oppføring i hendelsesloggen automatisk av.

Du kan vise hendelsesloggen under kategorien Brannmur - Aktivitet i Sikkerhetslogg -vinduet.

Bruke veiviseren Legg til regel

Om brannmurregler

Legge til trafikkregler og programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7762401_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 20/10/2011