Brannmurregler: tilkoblinger

Følgende typer kommunikasjon kan forekomme mellom din datamaskin og andre datamaskiner på Internett:

Innkommende

Innkommende forbindelser omfatter kommunikasjon fra andre datamaskiner til din datamaskin.

Utgående

Utgående forbindelser omfatter kommunikasjon fra din datamaskin til andre datamaskiner.

Inngående og utgående

Inngående og utgående forbindelser omfatter både inngående og utgående kommunikasjon til og fra din datamaskin.

Velg typen forbindelse regelen skal gjelde for. Velg mellom følgende alternativer:

Forbindelser til andre datamaskiner

Regelen gjelder utgående forbindelser fra datamaskinen din til en annen datamaskin.

Forbindelser fra andre datamaskiner

Regelen gjelder innkommende forbindelser fra en annen datamaskin til din datamaskin.

Forbindelser til og fra andre datamaskiner

Regelen gjelder både for innkommende og utgående forbindelser.

Bruke veiviseren Legg til regel

Om brannmurregler

Legge til trafikkregler og programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7762392_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/02/2011