Kjør LiveUpdate i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security kjører LiveUpdate automatisk ved bestemte tider. Du kan også spare penger på telefonregningene ved å laste ned oppdateringer via trådløse tilkoblinger, og ved å deaktivere oppdateringer ved roaming.

Slik kjører du LiveUpdate manuelt og installerer beskyttelse mot skadeprogrammer:

Kjør LiveUpdate

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. I øvre venstre hjørne trykker du på meny-ikonet , og siden trykker du på App-innstillinger.

3. Bla nedover i innstillingene til delen LiveUpdate, og så tapper du på Kjør LiveUpdate.

LiveUpdate laster ned og installerer alle de tilgjengelige oppdateringene. Hvis du ser en advarsel om det å kjøre LiveUpdate mens du er koblet til mobildata, trykker du på Ja.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v77490875_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 27/08/2017