Konfigurer blokkering av anrop i Norton Mobile Security

Anropsblokkering i Norton Mobile Security hjelper deg å blokkere anrop fra bestemte numre. Du kan også blokkere ukjente anrop og alle samtaler som stammer fra et spesifikt land.

Anropsblokkering er kun tilgjengelig på Android-telefoner. Blokkeringsfunksjonen for SMS eller tekstmeldinger støttes ikke på Android 4.4 eller nyere.

Administrer blokkeringsliste

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. Trykk på den fjerde pilaren nederst i hovedvinduet for å åpne skjermen Enhet.

3. Trykk på Anropsblokkering.

4. Fra fanen Blokkeringsliste kan du utføre følgende oppgaver for å behandle blokkeringslisten:

• Blokkere en kontakt fra anropslogger eller kontakter: Trykk på legg til-ikonet og velg en kontakt fra listen Anropslogg eller Kontakter. Trykk på OK for å bekrefte.

Du kan også velge Også fjerne fra kontakter? for å fjerne det.

• Legge til en ny kontakt på blokkeringslisten: Gå til fanen Ny og skriv inn kontaktens nummer og navn. Deretter trykker du på Blokker dette nummeret. Trykk på OK for å bekrefte.

• Blokkere alle samtaler som kommer fra et bestemt land: Gå til fanen Ny og velg landet og landskoden fra rullegardinlisten under Blokker et land. Deretter trykker du på Blokker dette landet. Trykk på OK for å bekrefte.

• Redigere en kontakt: Gå til fanen Blokkeringsliste og trykk på en kontakt for å endre kontaktens navn eller nummer. Deretter trykker du på Lagre.

• Fjerne en bestemt kontakt fra blokkeringslisten: Hold og sveip kontakten du vil fjerne, mot venstre i blokkeringslisten for å vise papirkurvikonet. Trykk på papirkurvikonet for å slette det.

• Fjerne alle kontakter fra blokkeringslisten: Trykk på Slett blokkeringsliste nederst på skjermen og trykk deretter på OK for å bekrefte.

Konfigurer innstillinger for anropsblokkering

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. Trykk på den fjerde pilaren nederst i hovedvinduet for å åpne skjermen Enhet.

3. Trykk på Anropsblokkering.

4. I kategorien Innstillinger under Blokker, gjør du følgende:

• For å blokkere alle ukjente anrop velger du Ukjente numre.

• For å blokkere alle anrop som ikke er i kontaktlisten din velger du Numre ikke i kontakter.

5. For å konfigurere varslene går du til kategorien Innstillinger under Spør meg, og velger følgende avhengig av dine krav:

• Når jeg avviser et nummer som ikke er i kontakter, ofte

• Etter et nummer som ikke er i kontakter

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v77490854_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 06/06/2018