Konfigurer blokkering av anrop i Norton Mobile Security

Anropsblokkering i Norton Mobile Security hjelper deg å blokkere anrop fra bestemte numre. Du kan også blokkere ukjente anrop og alle samtaler som stammer fra et spesifikt land.

Anropsblokkering er kun tilgjengelig på Android-telefoner. Blokkeringsfunksjonen for SMS eller tekstmeldinger støttes ikke på Android 4.4 eller nyere.

Administrer blokkeringsliste

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. Sveip gjennom skjermene for å komme til Enhet -skjermen.

3. Trykk på Anropsblokkering.

4. For å blokkere en kontakt i kategorien Blokkeringsliste trykker du på legg til-ikonet .

5. Velg en kontakt fra Anropsloggen eller l Kontakter -listen, og trykk deretter på OK for å bekrefte.

Du kan også velge Også fjerne fra kontakter? for å fjerne det.

6. For å legge til en ny kontakt på blokkeringslisten, går du til Ny, angir nummeret og navnet, og trykker deretter på Blokker dette nummeret. Trykk på OK for å bekrefte.

7. For å blokkere alle samtaler som stammer fra et spesifikt land går du kategorien Ny under Blokker et land, velger land og landkode fra nedtrekkslisten og trykker deretter på Blokker dette landet. Trykk på OK for å bekrefte.

8. For å redigere en kontakt i kategorien Blokkeringsliste trykker du på en kontakt for å endre navn eller nummer, og trykker deretter på Lagre.

9. For å fjerne alle kontakter fra blokkeringsliste trykker du på Slett blokkeringsliste nederst på skjermen, og deretter trykker du på OK for å bekrefte.

Konfigurer innstillinger for anropsblokkering

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. Sveip gjennom skjermene for å komme til Enhet -skjermen.

3. Trykk på Anropsblokkering.

4. I kategorien Innstillinger under Blokker, gjør du følgende:

• For å blokkere alle ukjente anrop velger du Ukjente numre.

• For å blokkere alle anrop som ikke er i kontaktlisten din velger du Numre ikke i kontakter.

5. For å konfigurere varslene går du til kategorien Innstillinger under Spør meg, og velger følgende avhengig av dine krav:

• Når jeg avviser et nummer som ikke er i kontakter, ofte

• Etter et nummer som ikke er i kontakter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v77490854_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 24/07/2017