Funksjoner i Norton Mobile Security

Fordeler for deg:

• Beskyttelse mot digitale trusler, for eksempel risikable apper

• Kontroller for å sikre personvern på nett

• Finn en mistet eller stjålet enhet ved behov

• Gjenoppretting av kontaktinformasjon og deling

• Ett abonnement for flere enheter

Nøkkelfunksjoner for Android-telefoner eller -nettbrett

• System Advisor*

Varsler deg om operativsystemtrusler og sikkerhetssertifikater som gjør det mulig for angripere å få tilgang til enheten og dataene.

• Trådløs nettverkssikkerhet*

Gjennomsøker og identifiserer utsatte nettverk og nettverk som er under angrep, slik at du kan koble til sikre nettverk.

• Beskyttelse mot skadeprogrammer* :

Forhindrer at apper med skadeprogrammer og virus blir installert på enheten din før du laster ned fra Google Play

• App Advisor for påtrengende reklameprogrammer*

Varsler deg hvis apper inneholder påtrengende reklameprogrammer før du laster ned fra Google Play

• Beskyttelse mot nettfisking* :

Beskytter deg mot nettsvindel ved å blokkere bedragerske nettsider

• Beskyttelse mot skadeprogrammer :

Skanner og fjerner apper med virus, spionprogrammer og andre trusler

• Beskyttelse mot ransomware :

Beskytter deg mot ransomware-angrep.

• Fjernlokalisering :

Finner Android-enheten som er blitt borte eller stjålet, på et kart

• Blokkering av anrop og SMS :

Beskytter mot uønskede anrop og spammeldinger på mobilen.

Blokkeringsfunksjonen for SMS eller tekstmeldinger støttes ikke på Android 4.4 eller nyere.

• Varsler om spam og svindel*

Identifiserer og blokkerer mistenkelige spamanrop eller bedragerske anrop du mottar på enheten.

Funksjonen Varsler om spam og svindel er bare tilgjengelig i USA.

• Privacy Advisor*

Skanner automatisk apper og lar deg se personvernsrisikoer før du laster dem ned fra Google Play

• Interaktivt kart for personvernrapport*

Viser hvor i verden personopplysningene dine kan være formidlet

• Trygg surfing*

Beskytter enheten og de personlige dataene dine mot skadelige nettsteder som installerer ransomware, trojanske hester og andre trusler.

• Tyverisikring

Låser og sletter personopplysninger på en enhet som er blitt borte eller stjålet, for å forhindre at noen får tilgang til den.

• Sikkerhetskopiering av kontakter

Gjenoppretter og deler kontaktinformasjonen på tvers av enheter

• SIM-kortlås #

Denne funksjonen låser telefonen umiddelbart hvis SIM-kortet fjernes

# Fungerer ikke for enheter med to SIM-kort

*Premium-funksjoner er ikke tilgjengelig med gratisversjonen av Norton Mobile Security

Funksjonen Internett-beskyttelse krever en stabil Internett-tilkobling for å fungere effektivt.

Hovedfunksjoner for iPhone- eller iPad-enheter

• Tyverisikring :

Hjelper deg med å finne en iPhone eller iPad som er blitt borte eller stjålet, på et kart.

• Sikkerhetskopiering av kontakter :

Gjenoppretter og deler kontaktinformasjonen din på tvers av Android, iPad og iPhone.