Funksjonene i Norton Mobile Security

Fordeler for deg:

• Beskyttelse mot digitale trusler, som risikable apper

• Kontroller for å sikre personvern på nett

• Finn mistet eller stjålet enhet når det trengs

• Gjenoppretting av kontaktinformasjon og deling

• Ett abonnement for flere enheter

Nøkkelfunksjoner for Android-telefoner eller -nettbrett

• System Advisor*

Varsler deg om OS-trusler og sikkerhetssertifikater som gjør det mulig for angripere å få tilgang til enheten og dataene dine.

• Trådløs nettverkssikkerhet*

Gjennomsøker og identifiserer utsatte nettverk og nettverk som er under angrep, slik at du kan koble til sikre nettverk.

• Beskyttelse mot skadeprogrammer* :

Forhindrer apper med skadeprogrammer og virus fra å bli installert på enheten din før du laster ned Google Play

• App Advisor for påtrengende reklameprogrammer*

Gir deg beskjed hvis apper inneholder påtrengende reklameprogrammer før du laster ned fra Google Play

• Beskyttelse mot nettfisking på nett* :

Beskytter mot nettsvindel ved å blokkere bedragerske webområder

• Skadeprogrambeskyttelse :

Skanner og fjerner apper med virus, spionprogram og andre trusler

• Beskyttelse mot ransomware* :

Beskytter deg mot ransomware-angrep.

• Fjernlokalisering :

Finner den mistede eller stjålne Android-enheten din på et kart

• Anrops- og tekstmeldingsblokkering :

Beskytter mot irriterende anrop og mobilspam

Blokkeringsfunksjonen for SMS eller tekstmeldinger støttes ikke på Android 4.4 eller nyere.

• Personvernrådgiver*

Skanner automatisk apper og lar deg se personvernsrisikoer før du laster dem ned fra Google Play

• Interaktivt kart for personvernrapport*

Viser hvor i verden personopplysningene dine kan være formidlet

• Sikker surfing*

Beskytter enheten og personlige data fra skadelige sider som installerer ransomware, trojanske hester og andre trusler

• Tyverisikring

Låser og sletter personlig informasjon eksternt på den stjålne eller mistede enheten, for å forhindre at noen kan få tilgang til den

• Sikkerhetskopiering av kontakter

Gjenoppretter og deler kontaktinformasjonen på tvers av enheter

• SIM-kortlås #

Denne funksjonen låser telefonen øyeblikkelig dersom SIM-kortet tas ut

# Fungerer ikke med enheter med doble SIM-kort

*Premium-funksjoner er ikke tilgjengelige med gratisversjonen av Norton Mobile Security

Funksjonen Internett-beskyttelse krever en stabil Internett-tilkobling for å fungere effektivt.

Nøkkelfunksjoner for iPhoner eller iPader

• Tyverisikring :

Hjelper deg å finne stjålen iPhone eller iPad på et kart. Du kan også starte et Internett-anrop til enheten du mangler, hvis den ikke er låst.

• Sikkerhetskopiering av kontakter :

Gjenoppretter og deler kontaktinformasjonen på tvers av Android, iPad eller iPhone