Om planlegging av sikkerhetskopiering

Du kan konfigurere planlegging av sikkerhetskopiering i vinduet Administrer sikkerhetskopisett i kategorien Når, hvis du vil angi når og hvor ofte Norton Business Suite skal sikkerhetskopiere filer.

Følgende alternativer for tidsplanlegging av sikkerhetskopiering er tilgjengelige:

Automatisk (anbefalt)

Sikkerhetskopierer endrede filer når PCen er inaktiv

Denne innstillingen gir best sikkerhetskopieringsbeskyttelse.

Ukentlig

Sikkerhetskopierer endrede filer én eller flere ganger i uken

Du kan velge ukedagene og klokkeslettet når Norton Business Suite skal utføre sikkerhetskopiering.

Månedlig

Sikkerhetskopierer endrede filer én gang i måneden.

Du kan velge datoen og klokkeslettet når Norton Business Suite skal utføre sikkerhetskopiering.

Manuell plan

Utfører ingen planlagte sikkerhetskopier av endrede filer.

Hvis du velger dette alternativet, bør du sikkerhetskopiere endrede filer manuelt regelmessig.

Ytelsen til datamaskinen blir best mulig hvis du setter opp en plan slik at viktige handlinger utføres mens datamaskinen er inaktiv. Når du setter opp en ukentlig eller månedlig plan for sikkerhetskopiering og merker av for alternativet Bare kjør hvis inaktiv, sikkerhetskopierer Norton Business Suite filene når datamaskinen ikke er i bruk. Symantec anbefaler at du merker av for alternativet Bare kjør hvis inaktiv for at datamaskinen skal yte best mulig.

Om innstillinger for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Vise og endre planlagt sikkerhetskopiering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7734378_N360_Business_CC_2014_no_no