Om Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger

Inntrengingsforhindring gjennomsøker all nettverkstrafikk som går inn og ut av datamaskinen, og sammenligner denne informasjonen med et sett angrepssignaturer. Angrepssignaturer inneholder opplysninger som brukes til å identifisere forsøk på å utnytte kjente svakheter i operativsystemer og programmer. Inntrengingsforhindring beskytter datamaskinen mot de vanligste Internett-angrepene.

Hvis informasjonen samsvarer med en angrepssignatur, avviser Inntrengingsforhindring automatisk pakken, og avbryter forbindelsen med datamaskinen som sendte dataene. Dermed får ikke angrepet noen konsekvenser for datamaskinen.

Inntrengingsforhindring baserer seg på en omfattende liste over angrepssignaturer for å oppdage og blokkere mistenkelig nettverksaktivitet. Norton 360 Online kjører LiveUpdate automatisk for å holde listen over angrepssignaturer oppdatert. Hvis du ikke bruker automatisk LiveUpdate, bør du kjøre LiveUpdate én gang i uken.

Norton 360 Online tilbyr også funksjonen Nettleserbeskyttelse, som beskytter nettleseren mot skadelige programmer.

Funksjonen Nettleserbeskyttelse er tilgjengelig for Internet Explorer 6.0 eller nyere, Chrome 10.0 eller nyere og Firefox 3.6 eller nyere.

Jo mer Internett brukes, jo mer utsatt for angrep fra skadelige webområder blir nettleseren. Slike webområder oppdager og utnytter svakheter i nettleseren, slik at skadelige programmer kan lastes ned til systemet ditt uten ditt samtykke, og uten at du er klar over det. Slike skadelige programmer kalles gjerne "drive-by downloads". Norton 360 Online beskytter nettleseren mot ikke godkjente nedlastinger fra skadelige webområder.

Innstillingene for Inntrengings- og nettleserbeskyttelse inkluderer også alternativet Informasjon om nedlasting, som beskytter datamaskiner mot utrygge filer du har lastet ned. Informasjon om nedlasting gir deg informasjon om ryktenivået til enhver kjørbar fil du laster ned, ved hjelp av nettleseren. Informasjon om nedlasting støtter kun nedlastinger som bruker HTTP-protokoll, og kun nettleserne Internet Explorer 6 eller nyere, Chrome 10.0 eller nyere og Firefox 3.6 eller nyere. Ryktenivået som Informasjon om nedlasting oppgir, angir om den nedlastede filen er trygg å installere. Du kan bruke disse opplysningene til å vurdere om du vil installere den kjørbare filen.

Om brannmurinnstillinger

Om Norton 360 Online-innstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7733445_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011