Opprette et skyhvelv i Norton-sikkerhetsproduktet

Du kan opprette et skyhvelv i Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Identity Safe (klienten) og lagre dine Identity Safe-data der. Identity Safe-data lagres i et skyhvelv via din Norton-konto. Du får tilgang til Identity Safe-data via Norton Identity Safe.

Du kan ikke installere klienten Norton Identity Safe hvis du allerede har installert Norton Internet Security eller Norton 360. Norton Internet Security og Norton 360 har allerede en Identity Safe-funksjon som lar deg administrere identiteter, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner

Du kan bare opprette ett skyhvelv for en Norton-konto.

Slik oppretter du et skyhvelv i Norton 360

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton 360.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer i raden Konfigurere Identity Safe under Identity Safe.

4. Klikk på Logg på Norton Account og angi påloggingsinformasjonen for Norton Account.

Hvis du ikke har en Norton Account, kan du opprette en ny Norton Account ved å bruke alternativet Opprette Norton Account i vinduet Logg på Norton Account.

5. Skriv inn et passord i Passord -boksen i vinduet Konfigurere Identity Safe.

Du må ha et sterkt passord for å opprette et skyhvelv. Du kan klikke på koblingen Slik lager du et sterkt passord for å finne ut mer om hvordan du lager sterke passord.

6. Skriv inn passordet på nytt i Bekreft passord -boksen.

7. Skriv inn et hint for passordet i feltet Passordhint.

8. Merk av for Lagre informasjon på nett gjennom Norton-konto.

Dette alternativet vises bare når du er logget på Norton-kontoen.

9. Klikk på Opprett.

10. I vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført klikker du på Ferdig.

Slik oppretter du et skyhvelv i Norton Internet Security

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton Internet Security.

2. Klikk på Web i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Identity Safe i venstre rute.

4. Klikk på Konfigurer i raden Konfigurere Identity Safe under Identity Safe.

5. Klikk på Logg på Norton Account og angi påloggingsinformasjonen for Norton Account.

Hvis du ikke har en Norton Account, kan du opprette en ny Norton Account ved å bruke alternativet Opprette Norton Account i vinduet Logg på Norton Account.

6. Skriv inn et passord i Passord -boksen i vinduet Konfigurere Identity Safe.

Du må ha et sterkt passord for å opprette et skyhvelv. Du kan klikke på koblingen Slik lager du et sterkt passord for å finne ut mer om hvordan du lager sterke passord.

7. Skriv inn passordet på nytt i Bekreft passord -boksen.

8. Skriv inn et hint for passordet i feltet Passordhint.

9. Merk av for Lagre informasjon på nett gjennom Norton-konto.

Dette alternativet vises bare når du er logget på Norton-kontoen.

10. Klikk på Opprett.

11. I vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført klikker du på Ferdig.

Slik oppretter du et skyhvelv i klienten Norton Identity Safe:

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: https://identitysafe.norton.com

2. Klikk på Last ned nå og last ned installasjonsfilen for Norton Identity Safe.

3. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for Norton Identity Safe, og klikk deretter på vinduet Godta og installer i vinduet Installer for å installere Norton Identity Safe på systemet ditt.

Ved å ta del i Norton fellesskapsovervåkning hjelper du Symantec med å forbedre tiltakene mot sikkerhetsrisikoer og trusler. Hvis du vil delta i Norton fellesskapsovervåkning, merker du av for Jeg vil delta i Norton fellesskapsovervåkning nederst i vinduet.

4. Skriv inn e-postadressen du brukte da du opprettet din Norton Account, i vinduet Logg på Norton Account.

5. Klikk på Neste.

6. Skriv inn passordet for Norton Account i vinduet Konfigurer Norton Identity Safe, og klikk deretter på Logg på.

7. Gå til vinduet Opprett et passord for det nettbaserte hvelvet og skriv inn passordet i boksen Opprett passord.

Du må ha et sterkt passord for å opprette et skyhvelv.

8. Skriv inn passordet på nytt i Bekreft passord -boksen.

9. Skriv inn et hint for passordet i feltet Passordhint.

10. Klikk på Opprett.

11. I vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført klikker du på Ferdig.

Om Norton Identity Safe Cloud Vault

Om Norton Identity Safe

Tilgang til Norton Identity Safe Cloud Vault

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v77182712_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013