Slå Scam Insight av eller på

Scam Insight hindrer at du avslører sensitiv informasjon, som personnummer eller kredittkortopplysninger, til svindelnettsteder. Dette hjelper deg med å oppdage mistenkelige eller sårbare nettsteder ved hjelp av omdømmebasert trusseloppdagelse. Fokus settes hovedsakelig på nettsteder som krever at du oppgir personlig informasjon.

Du kan bruke alternativet Scam Insight i vinduet Innstillinger for identitetssikkerhet for å slå Scam Insight-funksjonen av eller på.

Vinduet Norton nettstedsikkerhet forteller deg om nettstedet du besøker, er trygt eller utrygt.

Slå Scam Insight av eller på

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på ID-innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under Trygg surfing, i raden Scam Insight, flytter du På/av -bryteren til Av eller .

3. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v77065451_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016