Scam Insight

Scam Insight hindrer at du avslører sensitiv informasjon, som personnummer eller kredittkortopplysninger, til svindelnettsteder. Dette hjelper deg med å oppdage mistenkelige eller sårbare nettsteder ved hjelp av omdømmebasert trusseloppdagelse. Fokus settes hovedsakelig på nettsteder som krever at du oppgir personlig informasjon.

Vinduet Norton nettstedsikkerhet forteller deg om nettstedet du besøker, er trygt eller utrygt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v77065451_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/03/2018