Slå Scam Insight av eller på

Scam Insight hindrer at du avslører sensitiv informasjon, som personnummer eller kredittkortopplysninger, til svindelnettsteder. Dette hjelper deg med å oppdage mistenkelige eller sårbare nettsteder ved hjelp av omdømmebasert trusseloppdagelse. Fokus settes hovedsakelig på nettsteder som krever at du oppgir personlig informasjon.

Du kan bruke alternativet Scam Insight i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse for å slå Scam Insight-funksjonen av eller på.

Popup-vinduet Områdesikkerhet forteller deg om nettstedet du besøker, er trygt eller utrygt.

Aktivere eller deaktivere Scam Insight

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Scam Insight gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå av Scam Insight, flytter du Av/på -bryteren til høyre til Av.

• Hvis du vil slå på Scam Insight, flytter du Av/på -bryteren til venstre til .

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Om Trygg surfing

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v77065451_N360_Business_CC_2014_no_no