Scam Insight

Scam Insight identifiserer nettsteder som ber om sensitive personlige opplysninger og mangler egenskapene som identifiserer dem som legitime enheter. Det hindrer at du avslører sensitiv informasjon, som personnummer eller kredittkortopplysninger, til svindelnettsteder. Dette hjelper deg med å oppdage mistenkelige eller sårbare nettsteder ved hjelp av omdømmebasert trusseloppdagelse. Fokus settes hovedsakelig på nettsteder som krever at du oppgir personlig informasjon.

Scam Insight gir omdømmevurderinger for alle nettsteder på Internett basert på informasjonen som er samlet fra flere millioner Norton-kunder, samt på den omtrentlige alderen til nettstedet. Funksjonen gjør at du kan føle deg sikker på at opplysningene du oppgir sendes til selskapet som du vil handle med. nettstedhackere etterligner ofte nettsteder for å lage svindelnettsteder. For eksempel kan et nettsted nylig ha blitt opprettet for å etterligne nettbutikker for å hente inn sensitiv informasjon fra brukerne.

Du kan bruke alternativet Scam Insight i delen Trygg surfing i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse for å slå Scam Insight-funksjonen av eller på.

Hvis du deaktiverer funksjonen Norton Safe Web, blir funksjonen Scam Insight automatisk slått av.

Bruk alternativet Rapporter problem fra det blokkerte nettstedet for å rapportere en feilvurdering av et nettsted. Hvis du klikker på koblingen Fortsett til nettsted, kan du se innholdet på nettsiden og potensielt fylle inn informasjon eller fortsette navigeringen.

Scam Insight gir deg informasjon om nettstedets popularitet i Norton-fellesskapet, som Ingen brukere eller Noen brukere, samt gjennomsnittlig alder et nettsted har, som f.eks. Svært nytt eller Nytt.

Om Norton Safe Web

Om Identity Safe

Slå Scam Insight av eller på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v76931890_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013