Tilpasse innstillinger for sanntidsbeskyttelse

Nortons Sanntidsbeskyttelse oppdager ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen og lar deg avgjøre hvilke handlinger som skal utføres hvis det oppdages en risiko.

Standardinnstillingene anbefales for de fleste brukere. Hvis du vil slå av en funksjon midlertidig, bør du slå den på igjen så snart som mulig. Hvis du vil at lavrisikoelementer skal fjernes automatisk, må du konfigurere SONAR avansert modus. Auto-Protect ser etter virus og andre sikkerhetsrisikoer hver gang du kjører programmet på datamaskinen. Ha alltid Auto-Protect på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v7631626_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018