Det mangler hvelv-data for Identity Safe selv om jeg har lagret dataene i det nettbaserte hvelvet til Norton Identity Safe.

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Dette problemet oppstår når hvelvet til Identity Safe er utilgjengelig på grunn av et tilfeldig serveravbrudd. Du må logge av fra Norton-kontoen i Norton-produktet ditt, starte datamaskinen på nytt og logge på Norton-kontoen din igjen for å løse dette problemet.

Ikke opprett et nytt hvelv fordi det sletter alle de tidligere påloggingene dine.

Logg på fra Norton-kontoen din.

1. Logg av Norton Identity Safe-hvelvet på datamaskinen og på alle andre enheter.

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Logg på Norton Identity Safe-hvelvet fra datamaskinen.

Hvis du får feilen: «Norton-kontoen er midlertidig låst på grunn av for mange mislykkede påloggingsforsøk...», må du IKKE prøve å logge på Identity Safe-hvelvet fra noen av enhetene på minst 1 time.

Hvis fortsatt ikke hvelvdataene dine er tilgjengelige, så kan du importere de lagrede hvelvdataene som er automatisk sikkerhetskopiert på datamaskinen din.

Importer hvelvdata fra filene som er automatisk sikkerhetskopiert

1. Åpne Norton Identity Safe-hvelvet.

2. Gå til Innstillinger.

3. I Innstillinger -vinduet på Import/Eksport -fanen, klikker du på Importer.

4. I Hvelvimport -vinduet velger du det passende alternativet og så klikker du på Import.

Sikkerhetskopimappen åpner seg som standard. Hvis den ikke gjør det, så går du til C:\Users\brukernavn\Documents\Norton Identity Safe Backups\e-post-adresse

5. Velg den filen som ble sikkerhetskopiert sist og klikk på Åpne.

Filnavnet er i formatet: YYYY-MM-DD HH-MM-SS.dat

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v76298945_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/08/2016