Melding: "Norton-produktet kan ikke installeres på denne disken. Denne programvaren er ikke kompatibel med den versjonen av Mac OS X som er installert"

Dette problemet kan oppstå hvis du kjører en ukompatibel versjon av Norton Product Installer. Du løser dette problemet ved å laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Klikk på Last ned Norton på siden Kom i gang.

4. Les Nortons lisensavtale og klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på Norton-produktets installasjonsprogram.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Hvis du ser en melding om å bli med i Norton fellesskapsovervåkning, klikker du på Registrer deg nå.

Hvis du ikke vil bli med Norton fellesskapsovervåkning, klikker du på Kanskje senere. Hvis du vil vite mer, klikker du på Mer informasjon i meldingsvinduet.

9. Når du ser en melding, skriver du inn passordet for administratorkontoen og klikker på Installer hjelper.

Hvis du installerer det på macOS 10.13.x eller nyere, ser du eventuelt meldingen «Lasting av systemprogramvare ble blokkert ...» avhengig av sikkerhetsinnstillingene dine. Klikk på Tillat for å fortsette. Hvis du har flere programmer som krever autentisering, på Mac-en, velger du Symantec og klikker på OK.

10. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

11. I vinduet Installasjon fullført klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v76271424_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 15/11/2018