Melding: "Norton-produktet kan ikke installeres på denne disken. Denne programvaren er ikke kompatibel med den versjonen av Mac OS X som er installert"

Dette problemet kan oppstå hvis du kjører en ukompatibel versjon av Norton Product Installer. Du løser dette problemet ved å laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v76271424_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017