Endre standard søkemotorleverandør i nettleseren

Norton Safe Search beskytter deg mot Internett-trusler ved å automatisk filtrere ut usikre nettsteder fra søkeresultatene. Den viser også sikkerhetsvurderinger for alle søkeresultatene dine for å hjelpe deg med å bestemme hvilke nettsteder du trygt kan åpne. Vi anbefaler at du angir Norton Safe Search som standard søkeleverandør i nettleseren din.

Du kan konfigurere nettleserens innstillinger og endre standard søkeleverandør til Norton Safe Search eller en hvilken som helst annen søkeleverandør.

Avhengig av hvilken nettleser du har, velger du ett av følgende: