Feil: "8505,105" vises i Norton-produktet

Du løser dette problemet ved å starte datamaskinen på nytt. Hvis problemet vedvarer, så kjører du verktøyet Norton Remove and Reinstall.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Kun fjerne -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren. Klikk på Kun fjerne.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v76068562_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/10/2016