Vanlige spørsmål: Endringer i Norton Anti-Theft tilknyttet personvern

For å sørge for overholdelse av gjeldende personvernlover i forskjellige land, gjøres det noen endringer på Norton Anti-Theft-funksjoner fra og med 11. juni 2012. Funksjonene i Norton Anti-Theft kan derfor variere etter land.

Brukere kan kanskje se at funksjoner er utilgjengelige eller fjernet på nettstedet Norton Anti-Theft og i klientinstallasjoner på flere enheter.

Hva er endret?

• Norton Anti-Theft smugtitt-funksjonen inkluderer ikke muligheten til å ta bilder. I tillegg vil enheter nå vise varsels- og godkjenningsmeldinger for plasseringssporing og bildetaking når enheten er i låst, mistet eller stjålet tilstand. Brukerne vil fortsatt ha smugtitt-funksjonen tilgjengelig med automatisk bildetakingsfunksjonalitet.

Hva er smugtitt?

• Smugtitt er en funksjon som kan hjelpe deg med å få tilbake en mistet eller stjålet enhet. Hvis enheten rapporteres som mistet eller stjålet, vil Norton Anti-Theft-klienten prøve å ta bilder med enhetens kamera. Disse bildene lastes opp til Norton Anti-Theft-nettstedet, der de kan brukes til å finne enheten. Smugtitt-funksjonen brukte tidligere to metoder for å ta bilder:

• Etter ønske: På Norton Anti-Theft-nettstedet kunne brukere ta et bilde når de ville hvis enheten var på nett

• Automatisk: Med dette alternativet ble bilder tatt automatisk med jevne mellomrom.

Er Smugtitt-funksjonen tilgjengelig i mitt land?

• Tilgjengelighet for smugtitt-funksjonen vil variere etter område.

• Smugtitt-funksjonen er fullstendig deaktivert i Tyskland.

• For resten av MEA*-regionen, er ikke smugtitt tilgjengelig. Brukere kan derimot laste opp og vise bilder når enheten er låst.

• Alle Anti-Theft-funksjoner, inkludert Smugtitt, er tilgjengelige i resterende områder.

*EMEA-land: Storbritannia, Østerrike, Sveits, Frankrike, Belgia, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Nederland, Luxemburg, Spania, Hellas, Tyrkia, Portugal, Italia, Russland, Ungarn, Polen, Romania, Litauen, Latvia, Tsjekkia, Ukraina og Kasakhstan.

Må jeg gjøre noe som følge av disse endringene?

• De installerte produktene dine oppdateres med sin vanlige oppdateringsmekanisme. Kanskje du også legger merke til automatiske endringer på Norton Anti-Theft-nettstedet, som skjer uten at du foretar deg noe som helst.

Hvorfor ble disse funksjonene fjernet?

• Vi evaluerer produktene våre fortløpende for å sikre at de overholder lokale regelverk. Tilgjengeligheten til enkelte funksjoner kan derfor variere fra marked til marked.

Hva gjør jeg hvis jeg har flere spørsmål?

• Hvis du har spørsmål om denne endringen, kan du kontakte Norton Support. Hvis du er en Norton One-kunde, logger du på Norton One-kontoen og kontakter kundestøtte for Premium-medlemmer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75633974_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 02/02/2016