Melding "Du må installere den nyeste versjonen av Norton Online Backup" når jeg installerer Windows 8

Før du installerer Windows 8 må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Norton Online Backup på datamaskinen. Avinstaller den nåværende versjonen, og last ned den nyeste versjonen av Norton Online Backup.

TRINN 1

Sjekk versjonen av Norton Online Backup

1. Trykk på Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. Gjør ett av følgende, avhengig av din versjon av Norton Online Backup:

• Hvis du har versjon 2.10, kan du kontakte Norton brukerstøtte.

• Hvis du har en eldre versjon, går du til trinn 2.

TRINN 2

Avinstaller Norton Online Backup

1. Trykk på Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton Online Backup, og deretter klikker du på Fjern eller avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

TRINN 3

Installer Norton Online Backup på nytt

1. Gå til nettstedet for Norton Online Backup og bruk e-postadressen og passordet.

2. Klikk på Legg til en datamaskin.

3. Merk av for Jeg har lest og godtar bruksvilkårene, og klikk deretter på Start nedlasting.

Lagre installasjonsfilen for Norton Online Backup-klienten på skrivebordet.

4. Dobbeltklikk på NortonOnlineBackup.exe -filen på skrivebordet.

Hvis du får opp en sikkerhetsadvarsel, klikker du på Kjør.

5. Klikk på Installer.

Følg instruksjonene på skjermen.

6. På siden Gi datamaskinen et navn, legger du til et nytt navn i tekstfeltet Visningsnavn. Ikke bruk samme navn som sist.

Ved å angi et nytt datamaskinnavn, kan du skille det gamle sikkerhetskopisettet fra det nye som du oppretter.

7. Klikk på OK.

8. Nå som datamaskinen er lagt til, må du gå til Innstillinger og konfigurere sikkerhetskopieringen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75547074_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/02/2016