Laste ned og installere Norton Mobile Security kjøpt fra en tjenesteleverandør

Last ned og installer Norton Mobil Security

1. Start nettleseren og skriv inn URL-adressen du mottok fra din tjenesteleverandør.

2. Følg instruksjonene på siden for å laste ned Norton Mobile Security-appen.

Du videresendes til tjenesteleverandørens side på Google Play for å laste ned Norton-appen.

3. Trykk på Installer.

Når nedlastingen er ferdig, installeres Norton-appen automatisk på Android-enheten din.

4. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne for å starte Norton Mobile Security-appen.

5. Les lisensavtalen for sluttbrukere og trykk siden på Godta og Start.

Norton Mobile Security kjører den første oppsettsprosessen, LiveUpdate, søk etter skadeprogrammer og App Advisor-søk.

6. I det øvre venstre hjørnet, på skjermen for Norton Mobile Security-appen, trykker du på meny-ikonet og siden på Skriv inn en partnerkode.

Hvis du blir bedt om å skrive inn informasjon om tjenesteleverandøren, skriver du inn e-post-adressen og passordet og siden trykker du på Logg på.

7. Partnerkode -skjermen, skriver du inn partnerkoden og trykker siden på Neste.

8. Etter at du har skrevet inn partnerkoden, bekrefter du tjenesteleverandøren og trykker siden på Neste.

Nå er ditt Norton Mobile Security-abonnement aktivt på Android-enheten.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75364623_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 15/05/2017