Prøve Norton Anti-Theft gratis

Du har muligheten til å prøve Norton Anti-Theft gratis i syv dager før du bestemmer om du vil kjøpe produktet eller ikke. Etter prøveperioden kan du kjøpe et årlig abonnement på Norton Anti-Theft.

Slik prøver du Norton Anti-Theft gratis

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: http://antitheft.norton.com.

2. Klikk på PRØV DET GRATIS på Norton Anti-Theft-hjemmesiden.

3. Norton Anti-Theft -siden klikker du på Logg på nå.

4. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

5. På siden Konfigurere Norton Anti-Theft klikker du på Start nedlasting.

6. Klikk på Lagre i dialogboksen for filnedlasting.

7. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

8. Klikk på Norton Lisensavtale, les lisensavtalen og klikk deretter på Lukk.

9. Velg Godta og installer.

Om Norton Anti-Theft

Bruke Norton Anti-Theft

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75322394_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013