Låse opp en deaktivert datamaskin

Du kan kun låse opp en deaktivert datamaskin etter at du har fått den tilbake. Dette er fordi datamaskinen slår seg av når du deaktiverer den. Ingen får tilgang til datamaskinen før riktig brukerpassord oppgis på oppstartsskjermen.

Hvis du er usikker på brukerpassordet, kan du logge på nettportalen for Norton Anti-Theft med en annen datamaskin og se hva det er.

Slik låser du opp en deaktivert datamaskin

1. Start den deaktiverte datamaskinen når du har fått den tilbake.

2. Velg alternativ 1 på oppstartsskjermen som vises. Oppgi så brukerpassordet du oppga under aktivering av Intel Anti-Theft.

Når datamaskinen er låst opp, må du sørge for å koble den til Internett for å se den oppdaterte statusen på webområdet.

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Låse en enhet

Deaktivere en datamaskin

Låse opp en enhet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75156124_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013