Deaktivere en datamaskin

Hvis datamaskinen blir borte eller stjålet, og du vil beskytte viktig informasjon som er lagret på den, kan du deaktivere den. Ved å deaktivere datamaskinen, sikrer du at ingen får tilgang til den før riktig brukerpassord oppgis.

Alternativet Deaktiver enhet er kun tilgjengelig på datamaskiner med Intel Anti-theft-brikkesettet.

Her ser du fordelene med dette avanserte alternativet:

• Når du deaktiverer datamaskinen, slår den seg av og informasjonen på den er sikret.

• Ingen kan slette informasjonen på datamaskinen.

Her ser du bakdelene med dette alternativet:

• Du kan ikke spore posisjonen til datamaskinen.

Du kan kun se den siste posisjonen som ble innhentet før datamaskinen ble deaktivert.

• Du kan ikke vise bilder av personen som har datamaskinen.

Du kan kun se de siste ti bildene som ble tatt før enheten ble deaktivert.

Hvis du deaktiverer datamaskinen, kan du ikke spore posisjonen eller ta bilder med den.

Slik deaktiverer du datamaskinen

1. Gå til følgende adresse i nettleseren: http://antitheft.norton.com.

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på her.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

4. Klikk på navnet på datamaskinen i venstre rute, under Mine enheter.

5. Klikk på Lås enhet på siden som åpnes.

6. Velg Deaktiver enhet på siden Lås enhet.

7. Klikk på Lås enhet.

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Låse en enhet

Låse opp en deaktivert datamaskin

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75155813_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013