Deaktiver Intel Anti-Theft

Hvis du er usikker på hvor ofte du bruker datamaskinen, så kan du deaktivere Intel Anti-Theft. Hvis du deaktiverer Intel Anti-Theft, så vil ikke datamaskinen deaktivere seg selv, selv om du ikke skulle bruke den på lang tid.

Deaktiver Intel Anti-Theft

1. Last ned Intel Anti-Theft-gjenopprettingsverktøy på datamaskinen som har Intel Anti-Theft-funksjonen aktivert.

2. Høyreklikk på ATRecovery.msi, og så klikker du på Installer.

3. Les lisensavtalen, og klikk deretter på avmerkingsboksen for å godta Lisensavtalen, og så klikker du på Installer.

4. Klikk på Fullfør når installeringen er utført.

5. Intel Anti-Theft-gjenopprettingsverktøyet bør starte automatisk. Kontroller om datamaskinen har Intel Anti-Theft-funksjonen aktivert.

6. Klikk på Avregistrer Anti-Theft -knappen for å starte prosessen med å deaktivere Intel Anti-Theft-funksjonen og så klikker du på Ja, avregistrer AT.

7. Når prosessen er fullført, så bør du kunne se en Vellykket! -skjerm som informerer om at Intel Anti-Theft-funksjonen har blitt deaktivert. Klikk på Fortsett for å fortsette.

8. Klikk på Ja for å fjerne Intel Anti-Theft-gjenopprettingsverktøyet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75154176_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 12/09/2016