Konfigurere Intel Anti-Theft

Symantec anbefaler at du konfigurerer Intel Anti-Theft med én gang du tar i bruk datamaskinen. Ved å konfigurere Intel Anti-Theft kan du beskytte viktig informasjon og personopplysninger på datamaskinen.

Aktiver Intel Anti-Theft før du konfigurerer deaktiveringstidtakeren og brukerpassordet.

Du må konfigurere følgende innstillinger:

• Tidtaker for deaktivering : Hvor lenge datamaskinen skal forbli frakoblet fra Internett. Hvis datamaskinen ikke koblet til Internett i løpet av den angitte perioden, deaktiveres den automatisk.

• Passord : Passordet du anga da du aktiverte Intel Anti-Theft.

Slik konfigurerer du Intel Anti-Theft

1. Gå til følgende adresse i nettleseren: http://antitheft.norton.com.

2. På Norton Anti-Theft-siden klikker du på Logg på her.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

4. Klikk på navnet på datamaskinen i venstre rute, under Mine enheter.

5. Klikk på Intel Anti-Theft-ikonet ved siden av datamaskinnavnet.

6. Klikk på Konfigurer på siden som vises.

7. Merk av for Aktiver tidtaker i delen Tidtaker for deaktivering på siden som vises.

8. Flytt glidebryteren til ønsket antall dager under Aktiver tidtaker.

9. Tekstfeltet Passord inneholder brukerpassordet du anga da du aktiverte Intel Anti-Theft.

10. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75154174_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013