Aktivere Intel Anti-Theft

Alternativet Intel Anti-Theft er kun tilgjengelig på datamaskiner med Intel Anti-Theft-brikkesettet. Du beskytter informasjonen som er lagret på datamaskinen, ekstra godt ved å aktivere Intel Anti-Theft.

Når du har aktivert Intel Anti-Theft, kan du gjøre følgende:

• Deaktivere en mistet eller stjålet datamaskin eksternt. Du kan kun deaktivere den mistede eller stjålne datamaskinen når den er på nett.

• Konfigurere datamaskinen slik at den deaktiveres automatisk dersom den ikke har koblet til Internett i løpet av den angitte perioden.

Datamaskinen slår seg av når du deaktiverer den. Ingen får tilgang til datamaskinen før riktig passord blir oppgitt.

Slik aktiverer du Intel Anti-Theft

1. Gå til følgende adresse i nettleseren: http://antitheft.norton.com.

2. Norton Anti-Theft -siden klikker du på Logg på her.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

4. Klikk på navnet på datamaskinen i venstre rute, under Mine enheter.

5. Klikk på Intel Anti-Theft-ikonet ved siden av datamaskinnavnet.

6. Klikk på Aktiver Intel Anti-Theft på siden som vises.

7. Oppgi brukerpassordet du kan låse opp datamaskinen med når du får den igjen.

8. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v75154170_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013