Feil: «8702,32» vises når jeg kjører sikkerhetskopiering

Denne feilen kan vises hvis en av filene i sikkerhetskopisettet er åpen når sikkerhetskopieringen pågår. Sørg for at ingen av filene du sikkerhetskopierer er i bruk, og kjør sikkerhetskopiering igjen. Før du kjører sikkerhetskopiering igjen, avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

Denne feilen kan også oppstå hvis en sikkerhetskopiering avsluttes før den er ferdig. Som et resultat vil en av filene fra sikkerhetskopisettet være låst. For å reparere dette problemet, må du vente til den låste filen blir frigitt, hvilket kan ta opptil 24 timer. Om feilen skulle vedvare, ta kontakt med Norton brukerstøtte for ytterligere hjelp.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74596904_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/05/2015