Avinstallere Norton Studio

Du kan når som helst avinstallere Norton Studio fra enheten din. Etter at Norton Studio er avinstallert, kan du ikke se sikkerhetsstatusen på enhetene dine, eller få tilgang til alle Norton-produktene fra Norton Studio. Når du avinstallerer Norton Studio, blir Norton Studio og den tilknyttede informasjonen fjernet fra enheten din.

Avinstallere Norton Studio

1. Høyreklikk på Norton Studio -panelet på Start -skjermen.

2. Klikk på Avinstallere i dialogpanelet som vises.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v74591462_nst_retail_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/04/2017