Installere Norton Studio

Norton Studio er en universell Windows-app som kun er tilgjengelig for stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og Windows-nettbrett. Du kan laste ned Norton Studio fra Windows Store. Du må ha en gyldig Norton-konto for å kunne bruke Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du opprette en ved å bruke Norton Studio eller ved å gå til https://my.norton.com

Installere Norton Studio

1. Start -skjermen klikker du på Store for å åpne Windows Store.

2. Bla gjennom butikken for å finne Norton Studio.

3. Klikk på Norton Studio.

4. Klikk på Installer. Hvis du installerer appen for første gang, så må du logge deg på med Microsoft-kontoen for å begynne nedlastning- og installasjonsprosessen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74591421_nst_retail_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 27/04/2017