Velkommen til Norton Studio

Norton Studio er en Windows Store-app. Med Norton Studio kan du vise og administrere de gjeldende sikkerhetsstatusene til Norton-produktene du har installert på enhetene. Du må installere Norton Studio fra Windows Store. Hvis du vil bruke Norton Studio, må du registrere Norton-produktet med Norton-kontoen. Norton-produkter inkluderer Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus, Norton Mobile Security, Norton Security og Norton Security with Backup. Enheten må være tilkoblet Internett for at du skal kunne bruke Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du opprette en konto ved å bruke Norton Studio eller ved å bruke følgende URL:

https://account.norton.com

Norton Studio og enhetene du ønsker å håndtere ved bruk av den bør være tilknyttet samme Norton-konto.

Norton Studio-appen er ikke tilgjengelig på enheter med ARM-prosessorer.

Innstillingene for Ekstern håndtering kontrollerer måten Norton Studio overvåker enheten på. Hvis du ønsker mer informasjon om Norton-produktets Ekstern håndtering -innstillinger, må du bekrefte den følgende tabellen.

Hvis du bruker et Norton-produkt med versjon 20.0 eller nyere

Hvis du bruker et Norton-produkt med eldre versjoner enn 20.0

Ekstern håndtering

• Ekstern håndtering -alternativet blir kun automatisk aktivert hvis du registrerer Norton-produktet med Norton-kontoen.

Ekstern håndtering er ikke tilgjengelig.

Norton-agent

Norton-agent på enheten er ikke nødvendig.

Du må installere Norton-agenten på enheten for å vite sikkerhetsstatusen til enheten i Norton Studio.

Norton-agenten bør knyttes til den samme Norton-kontoen som den Norton Studio er logget inn med.

Den følgende tabellen viser kompatibilitet mellom produkt og operativsystem:

Produktversjon

Operativssytemversjon

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4/1.5

Windows 8.1 eller nyere

De følgende platealternativene for Norton Studio er tilgjengelige på Windows Start-skjermen:

• Liten

• Middels

• Vid

• Stor (Dette alternativet er kun tilgjengelig for Windows 8.1 og nyere)

Norton Studio viser en liste over alle enhetene som tilhører din Norton-konto i hovedvinduet. Enhetene kan være bærbare datamaskiner, PC-er, smarttelefoner eller nettbrett. Du kan vise sikkerhetsstatusen til hver av enhetene og fikse sikkerhetsproblemer. Norton Studio viser enhetenes status, avhengig av sikkerhetsstatusen til enhetene dine, som Sikker, Sikkerhetsadvarsel, Løser eller Risikoutsatt. Når det oppstår et sikkerhetsproblem på en enhet, viser Norton Studio en rød linje med et kryss (x) ved siden av enheten. Du kan løse sikkerhetsproblemer på enheten fra Norton Studio, ved hjelp av Løs NÅ -valget. Etter at du har fikset sikkerhetsproblemene vil den røde linjen med kryss-ikon (x) endres til en grønn linje kontrollmerke.

Hvis Norton-produktabonnementet er i ferd med å utløpe, eller har utløpt, så vil Norton Studio-panelet varsle deg via Windows- start skjermen.

For hver av enhetene din, viser Norton Studio enkelte sikkerhetsstatistikker for de siste 30 dagene. Informasjonen inkluderer tidsstempel for siste søk og den siste oppdateringen. Du kan også vise antallet trusler som oppdages på enheten, nettverket og på Internett. Når Norton produktet ditt oppdager en slik trussel, vil Norton Studio vise antallet trusler som har blitt oppdaget i hovedvinduet. Du kan også se abonnementsstatusen til Norton-produktene som er installert på hver av enhetene dine. Du kan bruke Forny -alternativet til å fornye abonnementet ditt.

Du får tilgang til andre Norton-produkter fra Norton Studio. Det kan hende du må rulle til høyre eller venstre i hovedvinduet til Norton Studio for å velge et bestemt Norton-produkt. Klikk hvor som helst på produktpanelet for å få tilgang til et Norton-produkt.

Om Norton Studio

Installere Norton Studio

Slik logger du inn på Norton Studio

Slå ekstern håndtering av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74591402_nst_retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 8
Sist endret: 18/09/2014