Om Norton Studio

Norton Studio er en universell Windows-app som kun er tilgjengelig for stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og Windows-nettbrett. Du kan laste ned Norton Studio fra Windows Store. Norton Studio gjør at du kan vise de gjeldende sikkerhetsstatusene til enhetene dine, og få tilgang til andre Norton-produkter. Ved å bruke Norton Studio kan du fikse Norton-produktproblemer på alle enheter. Du må registrere sikkerhetsproduktet fra Norton med Norton-kontoen for å bruke Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du opprette en konto ved å bruke Norton Studio eller gå inn på https://my.norton.com.

Norton Studio virker bare på Windows 8 og nyere. Men du kan se sikkerhetsstatusen og løse Norton-produktproblemer for enheter som kjører tidligere versjoner av Windows med Norton Studio. Hvis du f.eks. har Norton Studio og Norton 360 installert på en bærbar datamaskin som kjører Windows 8. Du har også Norton Internet Security og Norton AntiVirus installert på stasjonære datamaskiner med henholdsvis Windows XP og Vista. Du kan da se sikkerhetsstatusen til alle tre enheter i Norton Studio-appen. Sørg for at alle enhetene er tilknyttet samme Norton-konto som Norton Studio er logget på med.

Norton Studio-appen er ikke tilgjengelig på enheter med ARM-prosessorer.

Den følgende tabellen viser kompatibilitet mellom produkt og operativsystem:

Produktversjon

Operativssytemsversjon

Norton Studio 1.5

Windows 8 og 8.1

Norton Studio 2.0

Windows 10 RS1 og senere

Sørg for at du slår på alternativet Ekstern håndtering i ditt Norton Security-produkt for å kunne håndtere dine Norton-produktdetaljer eksternt på Norton Studio. Når Ekstern håndtering er slått på, sender Norton-produktet detaljene til Norton Studio. Når dette alternativet er slått av, publiserer ikke Norton-produktet noen av detaljene i Norton Studio.

Norton Studio viser deg de nyeste sikkerhetsstatusene til ditt Norton-produkt som inkluderer Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security, and Norton Mobile Security Med Norton Studio har du også tilgang til Norton Identity Safe, Norton Family, Norton Update Center, Norton WiFi Privacy og Norton Direktetjenester (Kun tilgjengelig på engelsk i Norton Studio). Enheten må være tilkoblet Internett for at du skal kunne bruke Norton Studio. Det kan hende du må rulle til høyre eller venstre i hovedvinduet til Norton Studio for å velge et bestemt Norton-produkt. Klikk hvor som helst på produktpanelet for å få tilgang til et Norton-produkt.

De dynamisk roterende panelene på Start -skjermen i Windows gir deg en rask visuell oversikt over alle enheter som har Norton installert. Du kan endre størrelse på Norton Studio-flisalternativer som liten, medium, bred og stor

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74591395_nst_retail_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/05/2017