Installere Norton Identity Safe på mobilenheten

Ved å bruke mobilappen Norton Identity Safe kan du få tilgang til pålogginger, passord og andre konfidensielle og viktige data på farten, rett fra iPhone, iPad, Android-smarttelefoner eller nettbrett. Last ned og installer Norton Identity Safe-appen på mobilenheten for å begynne å bruke Norton Identity Safe-data.

Hvis du allerede har en Norton Identity Safe-profil eller et nettbasert hvelv som du opprettet med et Norton-produkt, kan du bruke Norton-kontoen for å få tilgang. Hvis du ikke har en eksisterende Norton Identity Safe-profil eller et nettbasert hvelv, kan du lese Opprette Norton Identity Safe-skyhvelv.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du et av følgende:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v74391156_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 10/09/2017