Systemkrav for Norton Identity Safe

Datamaskinen må oppfylle følgende systemkrav for at du skal kunne installere og bruke Norton Identity Safe:

Norton Identity Safe er ikke lenger tilgjengelig for Mac-maskiner. Hvis du allerede har en Norton Identity Safe-klient installert på Mac-maskinen, kan du fortsatt bruke den i Mac OS X 10.6.x til 10.8.5, og i Safari 5.1 til 6.6.1.

Avinstallering og oppgradering av Norton-produktet kan fjerne Norton Identity Safe-klienten fra Mac-maskinen.

Systemkrav - Windows-enheter

• Operativsystem :

• Microsoft Windows® 10 (32- og 64-biters)

• Microsoft Windows® 8 (32- og 64-biters)

• Microsoft Windows® 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 og nyere

• Microsoft Windows® Vista med Service Pack 1 eller nyere (32- og 64-biters)

• Microsoft Windows® XP med Service Pack 3 (kun 32-biters)

Maskinvarekrav :

• 300 MHz prosessor eller raskere

• 512 MB RAM (minimum 256 MB)

• 100 MB ledig plass på harddisken

Støttede nettlesere :

• Microsoft Internet Explorer 8.0 eller senere

• Mozilla Firefox

• Google Chrome (gjeldende og de to foregående store 32-bitersversjonene)

• Apple Safari 4.0 og nyere

Internett-forbindelse

• Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for å kunne bruke Norton Identity Safe

Systemkrav - mobile enheter

• Android-enheter :

• Android OS 2.2 eller nyere

• 550-MHz prosessor

• 250 MB RAM

• 1,8 MB lagringsplass

• Aktiv Internett-forbindelse

iOS-enheter :

• iPod touch tredje generasjon (sene 2009-modeller med 32 eller 64 GB) eller nyere

• iPhone 3GS eller nyere

• iPad 1 eller nyere

• iOS 4.0 eller nyere

• Aktiv Internett-forbindelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74391135_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, iOS, Android
Sist endret: 19/09/2016