Funksjoner i Norton Identity Safe

Norton Identity Safe husker og sikrer brukernavn, passord og mer, slik at du raskt og enkelt kan få tilgang til favorittnettsteder fra PC og mobilenheter. Du blir i tillegg advart om farlige og skadelige nettsteder, slik at du kan søke, handle og bruke nettbank uten bekymringer.

Viktige funksjoner

• Oppfanging av pålogginger :

Gir deg muligheten til å automatisk hente inn, organisere og lagre brukernavn, passord og annen informasjon på en sikker måte når du logger på nettsteder.

• Enkle og sikre pålogginger :

Angir brukernavn og passord automatisk hvis du velger det, slik at du får problemfri pålogging og beskyttelse mot spionprogrammer fra nettkriminelle og tasteloggere.

• Støtte for flere plattformer :

Synkroniserer automatisk pålogginger og annen informasjon mellom enhetene, slik at du får tilgang til dem på Internett-tilkoblede PC-er, iPhone®, iPad® og Android™-smarttelefoner og -nettbrett.

• Støtte for flere nettlesere :

Tilbyr enkel og sikker tilgang til brukernavn og passord via en rekke nettlesere, inkludert Internet Explorer®, Firefox®, Safari® og Chrome™.

• Safe Search :

Viser rangeringer av nettstedsikkerhet i søkeresultatene, slik at du kan surfe og handle på nettet helt bekymringsløst.

• Norton Safe Web :

Identifiserer trygge nettsteder, advarer proaktivt mot og blokkerer skadelige nettsteder, inkludert nettfiskingssteder som kan stjele informasjon, og stanser nettrusler før nettleseren lastes inn.

• Identitetskort:

Lagrer tilleggsinformasjon som for eksempel kredittkortnumre, leveringsadresser, fakturaadresser, telefonnumre, e-postadresser og mer, og tilbyr trygg utfylling av nettskjemaer.

• Sikre merknader:

Gjør det mulig å vise lagre detaljer, f.eks. flybonustall, pass, personnummer, produktnøkler og mer.

• Del:

Gjør det mulig å dele kule saker du finner på nettet, raskt og enkelt via e-post eller koblinger på sosiale nettverk, med bare to klikk. Gjennomsøker koblinger automatisk for å sikre at de er trygge før du sender dem.

• Mobile Edition-app:

Gratis-appen lastes ned til mobilenheten slik at du enkelt og trygt får tilgang til påloggingsinformasjonen din via iPhone, iPad og smarttelefoner og nettbrett med Android.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v74391114_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 13/06/2018