Funksjoner i Norton Identity Safe

Norton Identity Safe husker og sikrer brukernavn, passord og mer, slik at du raskt og enkelt kan få tilgang til favorittnettsteder fra PC og mobilenheter. Du blir i tillegg advart om farlige og skadelige nettsteder, slik at du kan søke, handle og bruke nettbank uten bekymringer.

Norton Identity Safe støtter ikke lenger Mac-operativsystemet. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører. Hvis du er en eksisterende Norton Identity Safe for Mac-bruker, kan du fortsatt bruke det i Mac OS X 10.6 til 10.8.5, og i Safari 5.1 til 6.6.1.

Viktige funksjoner

• Oppfanging av pålogging: :

Gjør det mulig å hente inn, organisere og lagre brukernavn, passord og annen informasjon når du logger på nettsteder, automatisk.

• Enkle og sikre pålogginger: :

Angir brukernavn og passord automatisk hvis du velger det, slik at du får problemfri pålogging og beskyttelse mot nettkriminelle og tasteloggere.

• Støtte for flere plattformer: :

Synkroniser påloggingsinformasjon og annen informasjon automatisk mellom enhetene, slik at du får tilgang til dem på Internett-tilkoblede PC-er, iPhone®, iPad® og Android™-smarttelefoner og -nettbrett.

• Støtte for flere nettlesere: :

Tilbyr enkel og sikker tilgang til brukernavn og passord via en rekke nettlesere, inkludert Internet Explorer®, Firefox®, Safari® og Chrome™.

• Safe Search: :

Gir sikkerhetsrangeringer for nettsted i søkeresultatene, slik at du bekymringsløst kan surfe og shoppe.

• Norton Safe Web: :

Identifiserer trygge nettsteder, advarer proaktivt mot og blokkerer skadelige nettsteder, inkludert nettfiskingssteder som kan stjele informasjon, og stanser nettrusler før nettleseren lastes inn.

• Identitetskort:

Lagrer tilleggsinformasjon, som kredittkortnumre, leveringsadresser, fakturaadresse, telefonnummer, e-postadresse og mer, og tilbyr trygg utfylling av elektroniske skjemaer.

• Sikre merknader:

Gjør det mulig å vise lagre detaljer, f.eks. flybonustall, pass, personnummer, produktnøkler og mer.

• Del:

Gjør det mulig å dele kule saker du finner på nettet, raskt og enkelt via e-post eller koblinger på sosiale nettverk, med bare to klikk. Gjennomsøker koblinger automatisk for å sikre at de er trygge før du sender dem.

• Mobile Edition-app:

Gratis-appen lastes ned til mobilenheten slik at du enkelt og trygt får tilgang til påloggingsinformasjonen din via iPhone, iPad og smarttelefoner og nettbrett med Android.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74391114_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 13/07/2015