Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon

Du kan opprette Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon for å bruke den til å kjøre Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen.

Når du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon, slettes all annen data på USB-stasjonen, og stasjonen formateres. Pass på at du sikkerhetskopierer all data før du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon.

Slik oppretter du Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon

1. Sett USB-minnebrikken inn i USB-porten på datamaskinen din.

2. I hovedvinduet til veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool klikker du på Opprett på USB-nøkkel.

3. I vinduet Opprett på USB-nøkkel gjør du følgende:

• Velg USB-stasjonen i rullegardinlisten Angi stasjon.

• Hvis du vil legge til drivere, klikker du på Legg til ved Legg til drivere.

• Hvis du vil endre standardspråk, klikker du på Endre ved Velg språk.

Du kan endre språket i vinduet Velg språk. Norton Bootable Recovery Tool opprettes som standard på engelsk.

4. Klikk på Neste.

5. I bekreftelsesmeldingen klikker du på Ja for å la Norton Bootable Recovery Tool formatere USB-stasjonen før du oppretter Norton Bootable Recovery Tool.

6. Se over resultatene og gjør ett av følgende:

• Klikk på Fullført for å lukke Norton Bootable Recovery Tool.

• Klikk på Tilbake til hovedside for å opprette eller oppdatere Norton Bootable Recovery Tool på et annet medium.

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

Opprette en ISO-fil for Norton Bootable Recovery Tool

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74152865_N360_Business_CC_2014_no_no