Opprette en ISO-fil for Norton Bootable Recovery Tool

Du kan opprette en ISO-fil for Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen. Denne ISO-filen kan brennes på en CD eller DVD, slik at du kan bruke CDen eller DVDen som et gjenopprettingsmedium på en hvilken som helst datamaskin. Du kan også bruke ISO-filen til å omdirigere til en virtuell datamaskin, som en virtuell CD-ROM.

Slik oppretter du en ISO-fil for Norton Bootable Recovery Tool

1. I hovedvinduet til veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool klikker du på Opprett ISO-fil.

2. I vinduet Opprett ISO-fil gjør du følgende:

• Hvis du vil lagre ISO-filen på et bestemt sted, klikker du på Endre ved Velg plassering.

Du kan bla deg frem til mappeplasseringen.

• Hvis du vil legge til drivere, klikker du på Legg til ved Legg til drivere.

• Hvis du vil endre standardspråk, klikker du på Endre ved Velg språk.

Du kan endre språket i vinduet Velg språk. Norton Bootable Recovery Tool opprettes som standard på engelsk.

3. Klikk på Neste.

4. Se over resultatene og gjør ett av følgende:

• Klikk på Fullført for å lukke Norton Bootable Recovery Tool.

• Klikk på Tilbake til hovedside for å opprette eller oppdatere Norton Bootable Recovery Tool på et annet medium.

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74152836_N360_Business_CC_2014_no_no