Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

Norton Bootable Recovery Tool er integrert med forhåndsinstallasjonsmiljøet for Windows (WinPE). Du kan dermed kun kjøre Norton Bootable Recovery Tool fra en CD, DVD eller USB-stasjon. Du må brenne det på en CD eller DVD for å kunne bruke det.

Hvis du velger å opprette Norton Bootable Recovery Tool på en overskrivbar CD eller DVD, slettes all annen data som er lagret på CDen eller DVDen. Pass på at du sikkerhetskopierer all data før du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en skrivbar CD eller DVD.

Slik oppretter du Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

1. Åpne CD-stasjonen og sett inn en tom CD eller DVD.

2. I hovedvinduet til Norton Bootable Recovery Tool klikker du på Opprett på CD/DVD.

3. I Opprett på CD/DVD -vinduet gjør du ett av følgende:

• Velg CD-stasjonen i rullegardinlisten Angi stasjon.

• Hvis du vil legge til drivere, klikker du på Legg til ved Legg til drivere.

• Hvis du vil endre standardspråk, klikker du på Endre ved Velg språk. Du kan endre språket i vinduet Velg språk. Norton Bootable Recovery Tool opprettes som standard på engelsk.

4. Klikk på Neste.

5. Klikk på Ja for å bekrefte at du vil opprette Norton Bootable Recovery Tool på en skrivbar CD eller DVD.

6. Se over resultatene og gjør ett av følgende:

• Klikk på Fullført for å lukke Norton Bootable Recovery Tool.

• Klikk på Tilbake til hovedside for å opprette eller oppdatere Norton Bootable Recovery Tool på et annet medium.

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon

Opprette en ISO-fil for Norton Bootable Recovery Tool

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74152774_N360_Business_CC_2014_no_no