Oppdater virusdefinisjoner

Norton Bootable Recovery Tool laster automatisk ned og oppdaterer de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec-serverne når du starter søket og er tilkoblet Internett. De nyeste virusdefinisjonene beskytter datamaskinen mot de nyeste virusene og sikkerhetstruslene.

Hvis virusdefinisjonene er utdaterte, kan det hende at Norton Bootable Recovery Tool ikke oppdager og fjerner alle de nyeste sikkerhetstruslene fra datamaskinen.

Hvis du bruker en statisk IP-adresse når du kobler til Internett, må du konfigurere IP-adressen via nettverksbehandling for å oppdatere med de nyeste virusdefinisjonene. Hvis du bruker en proxykonfigurasjon eller proxyserver, er det ikke sikkert at du kan koble til Internett.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74152701_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016