Oppdatere virusdefinisjoner fra en USB-minnebrikke

Norton Bootable Recovery Tool bruker Symantecs virusdefinisjoner for å søke igjennom datamaskinen etter de nyeste sikkerhetsrisikoene. Når du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon, lastes de nyeste virusdefinisjonene ned og lagres på USB-stasjonen automatisk. Du kan oppdatere virusdefinisjonene til Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon du har laget tidligere.

Slik oppdaterer du virusdefinisjonene til Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon

1. Sett USB-stasjonen med Norton Bootable Recovery Tool på i en av USB-portene på datamaskinen.

2. I hovedvinduet til veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool klikker du på Oppdater USB-nøkkeldefinisjoner.

3. I vinduet Oppdater USB-nøkkeldefinisjoner velger du USB-stasjonen fra rullegardinlisten Angi stasjon.

4. Klikk på Neste.

5. Se gjennom resultatene og klikk deretter på Fullfør.

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74152701_N360_Business_CC_2014_no_no