Om hvordan du finner aktiveringskode

Du må starte datamaskinen fra et av følgende gjenopprettingsmedier, og deretter oppgi aktiveringskoden når du blir bedt om det, for å kunne bruke Norton Bootable Recovery Tool:

• Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

• Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon

Hvis du allerede har installert og aktivert et av følgende Norton-produkter på datamaskinen, trenger du ikke å oppgi aktiveringskoden for Norton Bootable Recovery Tool:

• Norton Internet Security Online 2010 eller nyere

• Norton AntiVirus Online 2010 eller nyere

• Norton 360 versjon Online 3.0 eller nyere

• Norton Business Suite 4.0 eller nyere

• Norton Security Suite 4.0 eller nyere

Norton Bootable Recovery Tool har ikke en egen aktiveringskode. Du må oppgi aktiveringskoden til Norton-produktet du har kjøpt, for å kunne benytte Norton Bootable Recovery Tool.

Dersom du kjøpte Norton-produktet fra en Internett-leverandør, har du mottatt en aktiverings-PIN. Du må bruke denne aktiveringskoden når du bruker Norton Bootable Recovery Tool.

Norton Bootable Recovery Tool finner ikke automatisk fram til aktiveringskoden på datamaskiner med flere operativsystemer. Dersom du bruker en datamaskin med flere operativsystemer, må du skrive ned aktiveringskoden før du starter Norton Bootable Recovery Tool, og deretter oppgi den når du blir bedt om det.

Du finner aktiveringskoden på følgende måte:

• Hvis du kjøpte Norton-produktet fra en Internett-leverandør, finner du aktiveringskoden i e-postbekreftelsen fra Internett-leverandøren. Hvis du ikke finner aktiveringskoden, bør du kontakte Internett-leverandøren.

Hvis du bruker Norton Security Suite eller Norton Business Suite, finner du aktiveringskoden på nedlastingssiden for produktet. Du kan gå til nedlastingssiden for produktet og finne aktiveringskoden uten å måtte laste ned produktet på nytt.

Om Norton Bootable Recovery Tool

Laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74152657_N360_Business_CC_2014_no_no