Bruke veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool er integrert med forhåndsinstallasjonsmiljøet for Windows (WinPE). Du kan dermed kun kjøre Norton Bootable Recovery Tool fra en CD, DVD eller USB-stasjon.

Veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool hjelper deg med å opprette Norton Bootable Recovery Tool. Du kan opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD, DVD eller USB-stasjon. Du kan så bruke dette mediet til å kjøre Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen.

Slik åpner du veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

1. Gjør ett av følgende:

• Dobbeltklikk på ikonet til veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool på skrivebordet.

• På Windows-oppgavelinjen i Windows XP, Vista og 7 klikker du på Start > Alle programmer > Veiviser for Norton Bootable Recovery Tool > Veiviser for Norton Bootable Recovery Tool.

• I Windows 8 har du tilgang til veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool fra Nortons nettsted for brukerstøtte.

2. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool.

Om Norton Bootable Recovery Tool

Laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74130071_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 25/07/2013