Feil: «3019,1»

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør et hurtigsøk

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet og deretter på Søk i hovedvinduet.

3. I Søk -vinduet, velg Hurtigsøk, og klikk på Kjør.

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

Dersom problemet ikke er løst, gå til steg 3.

TRINN 3

Avinstallere et sikkerhetsprodukt som ikke tilhører Symantec

Du finner informasjon om hvordan du fjerner sikkerhetsprodukter fra andre leverandører fra datamaskinen, i programdokumentasjonen. Alternativt kan du kontakte produsenten.

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74065430_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017