Retningslinjer for støtte

Støtte er tilgjengelig for alle Norton-produkter som ikke har nådd slutten på støtteperioden. Du finner en liste over gjeldende Støttede produktserier nedenfor. Det kan være nødvendig å oppdatere til den nyeste versjonen av produktet i løpet av støtteprosessen.

Støtte for gratisprodukter fra Norton tilbys via elektroniske hjelpeartikler og Norton Community-forumet.

Støtte for betalte produkter og spørsmål om kjøp og fakturering, er gjengelig på følgende måter:

• Elektroniske hjelpeartikler

• Community-forum

• Chat

• Telefon

Tilgjengelighet for direkte kontakt kan variere etter område og språk.

Tilgjengelighet for abonnementsfornyelse

• Symantec vil generelt tillate at kunder fornyer abonnementet for 36 måneder fra kjøpsdato. Tilgjengeligheten til abonnementer kan variere etter produkt og område.

Kunder med et gjeldende betalt abonnement på Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus og lignende sikkerhetsprodukter kan oppdatere til den nyeste versjonen. Hvis du vil sjekke om du er kvalifisert, kan du gå til Norton oppdateringssenter.

Støttede produktserier

• Følgende produktserier og variasjoner er for øyeblikket støttet i henhold til Nortons retningslinjer for støtte.

Sikkerhet

• Norton Security

Inkluderer Starter, Deluxe og Premium

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite - Norton Internet Security Online

Verktøy, sikkerhetskopiering og deling

• Norton Utilities

• Norton Online Backup

• Norton Family

Norton-apper

• Norton ConnectSafe

• Norton Snap

• Norton Connect

• Norton Identity Safe

• Norton Halt

• Norton Studio

Norton Secure Login

• Norton Secure Login brukes til brukerautorisering for Norton-tjenester og -hjemmesider. Norton Secure Login er en tjeneste som også er tilgjengelig for andre organisasjoner, for å kontrollere adgang til nettsidene deres.

Hvis du har problemer med å logge inn på Norton-produktet eller Norton-tjenesten, kan Norton brukerstøtte hjelpe deg. Men hvis Norton Secure Login brukes som brukerautentisering av andre nettsteder enn Norton, er organisasjonene som eier nettstedene ansvarlige for brukerstøtte, ikke Norton.

Support-ressurser

• Gå til Nortons nettsted for brukerstøtte for å få tilgang til elektroniske hjelpeemner, kunnskapsartikler og kontaktinformasjon. Du har også tilgang til Norton brukerstøtte via produktet.

Gå til Norton Community-forumet for å få hjelp fra ekspertbrukere.

Gå til Norton oppdateringssenter og sørg for at du har den nyeste versjonen av produktet.

Symantec forbeholder seg retten til å endre sine retningslinjer for støtte når som helst, uten varsel.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74023230_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 29/06/2016