Norton from Symantec

Retningslinjer for støtte

Støtte er tilgjengelig for alle Norton-produkter som ikke har nådd slutten på støtteperioden. Du finner en liste over gjeldende Støttede produktserier nedenfor. Det kan være nødvendig å oppdatere til den nyeste versjonen av produktet i løpet av støtteprosessen.

Støtte for gratisprodukter fra Norton tilbys via elektroniske hjelpeartikler og Norton Community-forumet.

Støtte for betalte produkter og spørsmål om kjøp og fakturering, er gjengelig på følgende måter:

• Elektroniske hjelpeartikler

• Community-forum

• Chat

• Telefon

Tilgjengelighet for direkte kontakt kan variere etter område og språk.

Tilgjengelighet for abonnementsfornyelse

• Symantec vil generelt tillate at kunder fornyer abonnementet for 36 måneder fra kjøpsdato. Tilgjengeligheten til abonnementer kan variere etter produkt og område.

Kunder med et gjeldende betalt abonnement på Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus og lignende sikkerhetsprodukter kan oppdatere til den nyeste versjonen. Hvis du vil sjekke om du er kvalifisert, kan du gå til Norton oppdateringssenter.

Støttede produktserier

• Følgende produktserier og variasjoner er for øyeblikket støttet i henhold til Nortons retningslinjer for støtte.

Sikkerhet

• Norton One

• Norton Security with Backup

• Norton Security

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton Mobile Security

• Norton Anti-Theft

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite - Norton Internet Security Online

Verktøy, sikkerhetskopiering og deling

• Norton Utilities

• Norton Online Backup

• Norton Family

Norton-apper

• Norton ConnectSafe

• Norton Snap

• Norton Connect

• Norton Identity Safe

• Norton Halt

• Norton Hotspot Privacy

• Norton Studio

Unntak

• Slutten på levetiden til støtten for Norton AntiVirus 11 for Mac og Norton Internet Security 4 for Mac er 12. November 2015 ( med untak av APJ-området )

• Slutten på levetiden til støtten for Norton AntiVirus 11 for Mac og Norton Internet Security 4 for Mac i APJ-området er 25. desember 2015.

Support-ressurser

• Gå til Nortons nettsted for brukerstøtte for å få tilgang til elektroniske hjelpeemner, kunnskapsartikler og kontaktinformasjon. Du har også tilgang til Norton brukerstøtte via produktet.

Gå til Norton Community-forumet for å få hjelp fra ekspertbrukere.

Gå til Norton oppdateringssenter og sørg for at du har den nyeste versjonen av produktet.

Symantec forbeholder seg retten til å endre sine retningslinjer for støtte når som helst, uten varsel.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74023230_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.8.x, Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sist endret: 18/02/2015