Laste ned Norton Bootable Recovery Tool for Norton-produktet

Vi anbefaler at du laster ned og installerer veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool på en datamaskin fri for sikkerhetstrusler, og at du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på denne maskinen. Dersom du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en infisert datamaskin, vil kanskje gjenopprettings-DVD-en eller USB-enheten også infiseres.

Laste ned Norton Bootable Recovery Tool

1. Gå til nettstedet Norton Bootable Recovery Tool.

2. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned Norton Bootable Recovery Tool.

Veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool starter automatisk så snart nedlastingen er ferdig.

3. I veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool klikker du på Samtykk og installer for å akseptere brukerlisensavtalen.

Hvis du vil endre standardplasseringen, klikker du på Installeringsalternativer og deretter på Bla gjennom for å finne en ny plassering. Klikk på OK for å gå tilbake til hovedvinduet.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette Norton Bootable Recovery Tool på en DVD eller en USB-enhet. Du kan også opprette et ISO-bilde av Norton Bootable Recovery Tool som du kan brenne siden, eller du kan bruke det på en virtuell maskin.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74014792_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/10/2014