Kunne ikke sikkerhetskopiere

Når du prøver å reparere en sikkerhetstrussel, fjerner Norton Business Suite trusselen fra datamaskinen. I noen tilfeller kan det hende at Norton Business Suite ikke fjerner viruset med gjeldende virusdefinisjoner. I så fall isolerer Norton Business Suite trusselen automatisk. Disse filene flyttes til en trygg plassering, slik at viruset ikke sprer seg på datamaskinen.

Hvis filen som er infisert, er mer enn 500 MB, isolerer ikke Norton Business Suite filen. I stedet vises vinduet Kunne ikke sikkerhetskopiere. I dette vinduet kan du velge å fjerne filen permanent, eller å ignorere infeksjonen.

Hvis du er sikker på at filen ikke inneholder et virus, klikker du på Ignorer for dette søket eller Utelat fra fremtidige søk.

Du får følgende alternativer:

Løs uten å sikkerhetskopiere

Med dette alternativet kan du fjerne den virusinfiserte filen fra datamaskinen permanent.

Ignorer for dette søket

Med denne funksjonen kan du ignorere risikoen.

Ignorer infeksjonen hvis du vet at det er trygt å bruke filen. Filen blir ikke reparert, og blir liggende på sin opprinnelige plassering på datamaskinen.

Utelat fra fremtidige søk

Med dette alternativet kan du utelate filen fra fremtidige søk.

Symantec anbefaler at du kun velger dette alternativet hvis du er sikker på at filen er helt trygg.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v74006170_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013