Kjøre et søk ved hjelp av Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool brukes til å fjerne trusler og gjenopprette datamaskinen din når den er infisert og du ikke kan starte Windows.

Kjøre et søk ved hjelp av Norton Bootable Recovery Tool

1. Sett inn gjenopprettingsmediet og start datamaskinen fra det.

Gjenopprettingsmediet kan være en DVD, USB-enhet eller produkt-CD med Norton Bootable Recovery Tool.

2. Les lisensavtalen og klikk deretter på Jeg samtykker.

3. Klikk på Norton avansert gjenopprettingssøk i vinduet Norton Bootable Recovery Tool.

Alternativet Lagre informasjon fra søk er valgt som standard. Du kan lagre informasjonen fra søket slik at du kan angre disse handlingene ved behov.

4. Klikk på Start søk.

5. Etter at søket er fullført, fjerner du mediet fra stasjonen eller USB-porten, og starter datamaskinen på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73999613_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/10/2014