Håndtere installasjoner på enhetene

Slik håndterer du installasjoner på enhetene med Norton-kontoen

1. Norton-kontoen viser gjeldende status for de håndterte enhetene samt informasjon om installerte produkter.

Du kan gjøre følgende for hver enhet i Norton-kontoen:

• Se om den er beskyttet og "reparere" enheten dersom den har problemer.

• Aktivere produktet eksternt med en annen produktnøkkel.

Disse funksjonene støttes kun i Norton AntiVirus 2013 og Norton Internet Security 2013.

• Se om den er tilkoblet eller gi enheten et nytt navn.

• Vise detaljer om det installerte produktet eller fjerne enheten fra Norton-kontoen.

• Fornye abonnementet dersom det er i ferd med å utløpe.

• Avinstallere et produkt fra enheten.

• Navigere til produktnettstedet (kun Norton Online Family, Norton AntiTheft).

2. Hvis du har Norton AntiVirus eller Norton Internet Security, vises problemer på enheten i form av en advarselsstatus i portalen.

Klikk på Løs nå for å løse slike problemer. Dersom enheten er frakoblet, settes forespørselen i kø og sendes til enheten med én gang den kobler til.

3. Norton sender deg et varsel på e-post dersom det oppdages problemer og enheten er ubeskyttet. Dersom du mottar et e-postvarsel, kan du logge på og løse problemet eksternt.

Du deaktiverer slike varsler ved å logge på Norton Management, klikke på Varsler i hovedgrensesnittet og konfigurere innstillingene i popup-vinduet som vises.

4. Du kan legge opptil 25 enheter til på Norton-kontoen. Hvis du vil legge til en enhet direkte fra Norton-kontoen, finner du fram enheten du vil legge til Norton-kontoen, og logger på nettstedet.

Når du har logget på nettstedet fra enheten du vil legge til, klikker du på Legg til enhet. Når popup-vinduet vises, bekrefter du at du bruker enheten du vil legge til

5. Når enheten er lagt til Norton-kontoen, kan du installere produkter eksternt. Klikk på Legg til produkter for å se en liste med registrerte produkter som kan installeres. Velg produktene du vil installere, fra listen.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73972831_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Sist endret: 05/03/2015