Slik angrer du en tidligere reparasjon ved hjelp av Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool bruker aggressive teknikker for å fjerne infeksjoner, og dette kan resultere i fjerningen av filer eller registernøkler for tredjepartsprogrammer som er installert på datamaskinen din. Ved behov kan du angre reparasjonshandlingen og rulle tilbake endringene.

Når du angrer en reparasjon, gjenopprettes alle elementene som ble fjernet i løpet av reparasjonen, inkludert alle kjente risikoer.

Angre en tidligere reparasjonsøkt

1. Start Norton Bootable Recovery Tool.

2. Klikk på Norton avansert gjenopprettingssøk i vinduet Norton Bootable Recovery Tool.

3. Klikk på Angre for å gå gjennom og angre endringene fra et tidligere søk.

4. Velg reparasjonsøkten du vil angre, og klikk deretter på Angre.

Når angringsprosessen er satt i gang, kan du ikke avbryte operasjonen før alle endringene du utførte under reparasjonen, er tilbakeført.

5. Når Norton Bootable Recovery Tool er ferdig med å gjenopprette endringene, kan du gå tilbake til hovedvinduet og kjøre et nytt søk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73972810_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/02/2016